Mit navn er
Annelise Ryberg.
For mig er design

Fremtid —

Creative Director

Medlem siden 2017

Design er et hovedelement i vores overlevelse, hvor Cirkulær Økonomi (CØ) er strategien.

For mig er design en iterativ tankerække i rum og tid – en kendt vej til de ukendte, nødvendige løsninger. CØ arbejder iterativt: Vi kender ikke slutresultatet, men vi lærer på vejen til menneskets mulige forsoning med naturen. Såfremt vi arbejder med skalerbare designs, kan vi vidensoverføre til resten af verden.

Designhistorikere vil beskrive begyndelsen af det 21. århundrede som overgangsperioden mellem den lineære og den cirkulære økonomi. En tid, hvor design fandt vejen til en verden uden affald samt vejen til den nødvendige reduktion af CO2-udledning.

Jeg arbejder helst med start-ups: de innovative felter, hvor energien er høj, og hvor ideer og kaos hersker. Projektideen opstår, fordi der mangler et led mellem to allerede eksisterende elementer.
Min energi er høj, og jeg arbejder strategisk.
Jeg samarbejder med udvalgte partnere: De skal frem for alt være vågne, nysgerrige og have integritet.
Min erfaring er, at ideen er en rampe.

Integritet og realisering er alt.