Mit navn er
Bodie Jahn-Mulliner.
For mig er design

Universes worthy of devotion —

President & Founder SYBO Games

Member since 2017

Design handler om episke ideer og masser af kaffe

Jeg udtrykker hvem jeg er og hvad jeg mener. Helst følt fra hjertet og skudt fra hoften. Og design og visuelt udtryk har altid været kanalen. Da jeg var knægt drømte jeg om at lave mit eget tøjmærke. Det skulle være rebelsk, street og ikke være set før. Det blev til et årti med tøjbutik ved siden af studierne – og tøjdesign blev skiftet ud med universer og animation.

Min nysgerrighed for design bragte mig nemlig til animationsskolen i Viborg, hvor jeg mødte min medstifter Sylvester. Sammen stiftede vi SYBO, hvor alle mine ambitioner har blomstret. Gennem mobilspillet Subway Surfers har vi fået dansk digitalt design installeret på mere end 1,5 mia. telefoner og tablets verden over. Og vi udvider vores verdener med tv-serier og merchandise med Danmarks og verdens bedste team. Altid med kant og aldrig set før.

For mig har design altid handlet om at få en god idé, udføre den og se perfektionen i det endelige produkt. Jeg har altid en masse ideer og elsker at være omkring folk med gode ideer. Så prototyper vi, tegner videre og kritiserer derudaf. Det skal være solidt. Men så ved jeg også når den er der. Jeg vil begejstres af dygtige tegninger, karakterer og historier. Jeg vil drømme mig væk i designs og bare tænke ”fuck yeah”.  Og så vil rejsen derhen altid være fyldt med masser af iterationer, nye designs, skøre kreative indslag og masser af kaffe.