Mit navn er
Boris Berlin.
For mig er design

et sprog —

Industriel designer, grundlægger & partner

Medlem siden 2013

Igennem de sidste fyrre år er design blevet indholdet i min hverdag og menneskers hverdag er helt bestemt indholdet af mit design. Design er mit sprog. Det er måden jeg kommunikerer med mennesker og verden.

Jeg er overbevist om, at design er et mellemled – et link, der opstår i spændingen i ingenmandsland: i spændingen mellem kunst og ingeniørvidenskab, mellem producent og bruger, mellem forskellige kulturer, tradition og innovation, rationalitet og intuition, logik og følelser … som en linedanser, der har brug for en meget spændt line for at holde balancen, er spændingen mellem disse polære modsætninger betingelsen for vellykket design.

Boris Berlin er Grundlægger af Boris Berlin Design, medstifter og partner i Komplot Design og Iskos-Berlin Design. Uddannet på Higher School of Art and Industry, Rusland 1975. Komplot Designs og Iskos-Berlin Designs arbejde er repræsenteret i kollektioner af en række Design museer verden rundt. Modtager af flere designpriser, bl.a.: Dansk Designpris, G-Mark (Japenese Golden Design Awad); The Forum AID Award: Best Nordic Product etc. Belønnet med Thorvald Bindesbøll Medaljen af det Kongelige Danske Kunstakademi.