Mit navn er
Janos Flösser.
For mig er design

idéer —

Fond Manager & Teknologi Investor

Medlem siden 2015

For mig, er design en måde at tænke på. Jeg designer for at kommunikere, underholde, løse problemer og få folk til at tænke. Jeg designer spil, så det er også legende. Det er tæt på mine øjne, mine hænder og min hjerne. Det forstærker livet, når det er bedst.

Design er for mig, en højere orden af tænkning. Det er originalt men inkluderende. Det forbedrer produkter, systemer, ja selv idéer. Fra genstande i hverdagen, vore byer og infrastruktur, på tværs af vores kultur – du vil finde det overalt. Når jeg kigger på design, genkender jeg idéen bagved, og jeg værdsætter det arbejde samt den erfaring der er lagt i det. Genstande får personlighed, huse har historier at fortælle, og systemer bliver intuitive.

Designtænkning har gennem årene gjort Danmark til et bedre, pænere og venligere sted i vores verden. Det har inspireret håndværkere, tænkere og kunstnere til vores fælles bedste og vil fortsat gøres os alle rigere, hvis vi forstår dets værdi. I takt med at vores verden bliver mere kompleks, vil design blive påvirket af udviklingen af ”smart materials”, integration af digitale teknologier i ting, bygninger og byer, og multidisciplinære teams der arbejder på verdens store udfordringer.

Fond Manager/Teknologi Investor hos Promentum Capital. Medlem af gruppen ATV (Akademiet for Tekniske Videnskaber), dels som Digital Vismand og medlem af gruppen Science & Engineering, bestyrelsesmedlem af Saxo. Vinder af Årets IT-navn 2002, Rapidusprisen 2002, Deloitte European Technology Fast 500 Award 2002 etc. Uddannelse i Musikvidenskab på Århus Universitet, 1976-1978 og som Musiktekniker og TV-Producer, DR 1978-82 og 1987-89.