Mit navn er
Lars Holme Larsen.
For mig er design

evolution —

Kreativ direktør, Kilo

Medlem siden 2015

Der er mere end nogensinde før brug for smarte løsninger i jagten på, at forbedre menneskers levevilkår. Den generelle opfattelse af designfaget er i bevægelse og designerens rolle er under konstant udvikling for at imødegå en verden under forandring. I min verden bør gode designere fungere som jordemødre og facilitere tilvejebringelsen af ideer og samtidig tænke som videnskabsmænd I en konstant søgen efter nye og bedre løsninger, eksekveret og implementeret med høj ambition og præcision.

Jeg er vokset op på landet hvor værktøj og maskiners funktion var krumtap I at møde de daglige udfordringer I årets gang. Dette har på mange måder været med til at forme mit syn på design og jeg siger ofte, at vi designer værktøj til moderne liv. Jeg opfatter design som det værktøj, der understøtter menneskers daglige liv og designerens rolle som at vedligeholde og udvikle værktøjskassens indhold. Design har bevist sit værd, som et validt svar på en lang række af de udfordringer verden står over for, og jeg håber, at fagets fokus og udvikling fortsætter i denne retning. Det er den målbare værdi af de løsninger vi bringer til bordet, der skal vurderes og verden råber på ambitiøse kunder og talentfulde designere der i fællesskab kan arbejde med gennemgående fokus på at forbedre menneske daglige liv over hele verden.

Kilo Stifter & Head of Design. KiBiSi stifter med Bjarke Ingels og Jens Martin Skibsted. Vinder af Cannes Lions Golden Award. Medlem af Cannes Lions Product Design Jury. En del af SFMOMA’s permanente samling. Vinder af Danish Design Award.