Mit navn er
Laura Storm.
For mig er design

Naturens intelligens —

Speaker, Writer, Impact Entrepreneur

Medlem siden 2017

For mig er design overalt. I min opgang, mit køkken, mit nabolag, min by, mit barns institution – hele min verden. Det jeg møder, ser og interagerer med; alt er design. Designet af mennesker eller naturen. For mig er godt design æstetisk smukt, funktionelt samt produceret efter cirkulære principper. Inspireret af naturens intelligens med et klart formål om at skabe trivsel, forbedre og optimere. Design er meget mere end produkter – det er også livsdesign, projekt-design, politik-design, uddannelses- og samfunds-design. Det kan være sanseligt, provokerende, beroligende, begejstrende og nydelsesfuldt. Det kan bringe folk sammen eller holde dem adskilt.

I min ideelle verden ser vi os alle som aktive designere af vores liv og omverden. Vi er medspillere. Design er ikke hierarkisk betinget, fisefornemt eller elitært. I fremtiden vil design i endnu højere grad finde tilbage til den organiske natur-baserede forankring. Naturen er den ypperste intelligens i universet, og skal vi overleve som race de næste mange hundrede år, er alt vi producerer nødsaget til at efterleve naturens principper. Her spiller design en af de vigtigste roller. Måske DEN vigtigste.

Laura Storm dedikerede i en ung alder sin karriere til at arbejde globalt med bæredygtighed. Det seneste årti har hun udviklet projekter og organisationer med missionen om at gøre virksomheder opmærksomme på fordelene ved bæredygtighed, sætte fokus på potentialerne ved grønne løsninger, samt at gøre bæredygtigheds-agendaen mere attraktiv.

Laura er udnævnt Young Global Leader af World Economic Forum samt tildelt den globale Greenbiz ‘Worldchanger “Award. Hun er også blevet udvalgt til at deltage i World Economic Forum’s Expert Network som ekspert inden for bæredygtig udvikling og klimaforandringer og er medlems af WEFs Advisory Board på projektet ‘Shaping the Future of Urban Development and Services Initiative’.

Blandt projekter og organisationer, som Laura har ledet og udviklet er Copenhagen Climate Council, World Business Summit on Climate Change, Project Green Light og Sustainia. Alle med samme overordnede målsætning om at omdanne vores samfund til bæredygtighed.

Under Laura’s ledelse blev Sustainia et globalt mega-brand inden for bæredygtighed med en rækkevidde på mere end 170 millioner mennesker, en database med 4000 bæredygtige løsninger, flere state-of-the-art publikationer og et unikt globalt partner netværk.