Mit navn er
Lone Feifer.
For mig er design

bæredygtigt —

Programdirektør, VELUX Group

Medlem siden 2014

“Alt vores viden begynder med sanserne, fortsætter mod forståelsen, og ender med forklaring”

Citatet af den tyske filosof Immanuel Kant omfatter mit syn på Design. Design er det, der skaber mening og værdi i systemer, processer, produkter ved at anvende en kode der kommunikerer til vores sanser. I min branche og inden for mit arbejdsområde, samarbejder jeg ved brug af kryds-disciplinær dialog for, at lave design interaktion om til optimale miljøer for menneskers trivsel. Det er min overbevisning at starte – og senere ende op med – forbrugeren, mennesket, os selv. At stræbe efter et ”hvorfor” er afgørende for at opnå design, som en unik identificeringsfaktor for, at materialisere forskellen.

Det modsatte af design? Ikke at engagere, understrege og insistere på kvalitet. Design – i enhver af dets mange discipliner – har muligheden for, at sikre et langsigtet brug af de ressourcer vi har til rådighed, når kvaliteten er i top. Vi dømmer på daglig basis ud fra almen viden og erfaringer. Design er katalysatoren for at skabe kvalificerede beslutninger, og dermed muliggøre kvaliteten af vores interaktion og omgivelser.

Programdirektør for Sustainable Living in Buildings, VELUX Group. Medlem af Hovedstadens Forskønnelse, Dansk Lys Innovation, Aftagerpanelet Kunstakademiets Arkitektskole. Master i Energy & Green Architecture. Model Home 2020 demonstration programme. Underviser, mentor, paneldeltager, foredragsholder.