Mit navn er
Mads Quistgaard.
For mig er design

change —

Founding Partner & Design Director, Urgent Agency

Medlem siden 2016

Design er min voksenleg. Jeg er vild med at kombinere en nørdet glæde ved design med evnen til at skabe en bedre fremtid for både menneskerne omkring os og os selv. Det er simpelthen sjovt at designe og udvikle ideer med mennesker, teknologi og kulturer i fokus. For mig er design altid socialt. Du arbejder for nogen, med nogen, om noget. Det er den fedeste måde at være til på.

Design for Danmark er som hjulene til en cykel. Du kommer ikke langt uden.Design trives i krisetider og vores tid er højspændt. Der er en følelse af forandring drevet af teknologi, marked og miljø, som giver muligheder for nogle, men skaber frygt i de fleste.

Forandringen motiverer mig. Design har en kæmpe rolle at spille i denne sammenhæng. Det er vigtigt, at vi designer for at bringe værdi, tillid og forståelse. Design har mere magt og indflydelse end nogensinde før – og med den magt kommer der også et ansvar for at reagere hurtigere, kritisk og med fokus på relevans.

Grundlægger og designdirektør hos Urgent.Agency. Honory Affiliate Professor på Designskolen Kolding. Bestyrelsesmedlem i Designrådet og medlem af Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Modtog Knud V. Engelhardt Memorial Fund, Danish Design Awards, Red Dot – Best of the Best, Creative Circle Gold Award og Total Publishing Prize. Hans design er udstillet på Designmuseum Danmark og indgår i adskillige publikationer.