Mit navn er
Nanna Norup.
For mig er design

problemløsende —

Arkitekt, designer & entreprenør

Medlem siden 2011

Jeg voksede op med design, så for mig er design en levestil. Jeg ser design som en løsning på en og alle aspekter og udfordringer. Konkret, abstrakt eller eksisterende. Som medstifter af Trashypeople, arbejder jeg med designmetoder, desktop research, design antropologi, hurtig fremstilling af prototyper, samarbejde osv.

Fra en social, miljømæssig og finansiel synsvinkel er min fortolkning at vi skal designe en bæredygtig fremtid. En mere retfærdig og grønnere planet bosat af en voksende befolkning kan opnås via design til demontering, ingen affald og genanvendelige produkter, med andre ord: cirkulært økonomisk design. Mit håb er at vi vil fortsætte med at designe fremtiden, som vi ønsker den – men også som vi behøver den.

Design og uddannelse er sjælens af de danske råmaterialer. Derfor er design vigtigt for Danmark. Som nation lader vi til at læne os ind mod en gensidig forståelse herom. Designtænkning er ved at blive en accepteret og forstået angrebsvinkel – en løsning til ethvert aspekt og udfordring. Konkret, abstrakt eller eksisterende.

Arkitekt, designer of entrepreneur. Specialist i designprocesser. Grundlægger og ejer af Trashypeople. Medlem af betyrelsen for Tekstilskolen, Maja Lauf, Sort of Coal, Briq, Helgo Arkitekter. Medlem af bestyrelsen i KEA Copenhagen school of design and technology. Medlem af optagelsesudvalget i Leith Society.