Mit navn er
Thomas Lykke.
For mig er design

hjerte —

Designer & Kreativ Direktør, OEO Studio

Medlem siden 2015

Design er omdrejningspunktet for min hverdag. Min tilgang til design er holistisk og er en metode til at finde ind til kernen af en løsning – uanset opgavens kompleksitet. Design er en vigtig del af mig som menneske og min måde at tænke og anskue verden på. For mig handler design om “reason for being“ og at gøre en forskel. Har design ikke en positiv effekt for den verden vi lever i, mener jeg ikke, man bør lave det.

Jeg tror på, at design kan gøre verden til et bedre sted at leve. Verden står over for nogle kolossale udfordringer, og der er brug for innovation samt bæredygtige, langsigtede løsninger og design.

Designer og kreativ direktør Thomas Lykke lægger stor vægt på tingenes nødvendighed. Han drives af en stor passion for at skabe produkter og oplevelser, som afspejler en indre eksistensberettigelse og som tilbyder varig kvalitet. Hans dybe forståelse for en brands personlighed, hans menneskelige tilgang samt en umættelig nysgerrighed har bragt ham langt omkring. Han har skabt interiør til Michelin-restauranter foruden attråværdige objekter, der har opnået plads i de permanente samlinger på Victoria & Albert-museet i London og Musée des Arts Décoratifs i Paris.