Mit navn er
Christina Halskov.
For mig er design

amibition —

Industriel designer & arkitekt

Medlem siden 2005

Ved udformningen af et nyt design, stræber jeg efter at forbinde innovation og æstetik med god funktion. Jeg er påvirket af kernen i dansk design baseret på en demokratisk tankegang, med fokus på mennesket og dets daglige gøremål, udfordringer og behov. I mine øjne formår godt design at omfavne innovative løsninger der forbinder teknisk viden med empati og forståelse for brugerens behov. Godt design kommer ofte fra et stærkt ønske om forbedring af en situation, et produkt eller en proces til menneskers fordel. Jeg værdsætter gode, begavede og smukke design løsninger der bidrager til en velfungerende hverdag. Som designer forsøger jeg at skabe produkter baseret på disse værdier.

Design konceptet har udvidet sig og design tænkning dækker over mere end blot æstetik. Godt design kan forbedre mange menneskers liv samt skabe bedre løsninger for at skåne miljøet. Som partner I Halskov & Dalsgaard Design fokuserer jeg på produkt design og design udvikling. Sammen med min kollega Hanne Dalsgaard har jeg etableret vores design firma i 1990. Vi holder til i centrum af København, og udvikler nye produkter og ideer til vores kunder både i og uden for Danmark. Tjek gerne vores hjemmeside og Facebook ud, hvis du vil vide mere.

Medstifter af Halskov & Dalsgaard Design. Skaber af prisvindende produkt design for danske og internationale virksomheder. Design Awards: Den danske ID Design Award, SIM Innovation Award, IF Design Awards, DesignPlus Awards. Ekstern censor ved Det Kongelige Danske Kunstakademi, Kunstakademiets Arkitektskole.