Mit navn er
Christina Halskov.
For mig er design

amibition —

Som designer og founder af Halskov Design Studio stræber jeg efter at skabe innovative løsninger og produkter, der er relevante, langtidsholdbare og baserede på en æstetisk bæredygtighed.

Godt design udspringer ofte af et stærkt ønske om forbedring af en situation, et produkt eller en proces til menneskers fordel.

I mine øjne formår godt design at favne innovative løsninger, der forbinder teknologiske muligheder med empati og forståelse for brugerens behov.

Jeg er dedikeret, erfaren og har stærke designkompetencer. Nysgerrig og åben efter at gå nye veje og skabe innovative designløsninger. Skaber af prisvindende produkt design for både danske og internationale virksomheder.

Podcast, hvis du vil lytte til en god dialog om design, skabelsesproces, æstetik og bæredygtighed: https://designkan.dk/design-kan-vaere-industrielt/

Tidligere partner i Halskov & Dalsgaard Design.

Design Awards, bl.a.: Den danske ID designpris, SIM Innovation Award, IF Design Awards, DesignPlus Awards.

Medlem og Bestyrelsesmedlem i Designrådet, Ekstern censor ved Det Kongelige Akademi, Jurymedlem og Chairman i Danish Design Award, Medlem af Repræsentantskabet for Designskolen Kolding, Mentor for unge designere via Give & Grow mentorordning, Medlem af Udvalg for Bæredygtig Innovation (Dd).

Halskov Design Studio holder til i København, og deler lokalitet med Lendager Group, en stærk profil indenfor bæredygtig arkitektur.