Mit navn er
Karsten Ravn.
For mig er design

omhu —

Industriel designer

Medlem siden 2006

Design er en proces og målet er, at udvikle det vi forstår som godt design. Sagt på en anden måde, arbejder vi med sund fornuft i fornyelse af løsningen på et givent problem.
Udfordringen er, at skabe et design der bidrager til samfundsmæssig fremgang og samtidig fremstår som en kunstnerisk og kreativ løsning. At designe for at udvikle et godt design er således en teamopgave der i højere og højere grad kræver indsigt i flere faglige og samfundsmæssige indgangsvinkler.

Bevidst skabte designløsninger indgår som en del i alle hverdagens mange berøringsflader, og ved at anvende disse opstår ofte ideer og tanker til fornyelse og forandring, ikke mindst i kraft af den teknologiske- og samfundsmæssige udvikling. At designe er en evig udfordring til løsning af problemer der kan opstå i takt med samfundets fremdrift. Godt design kan således bidrage til en udvikling der søger at tilgodese menneskers færden, samtidig med at verden beskyttes mod unaturlig indblanding.

Industriel designer. Vinder af Designprisen i 1971. Designdirektør for Georg Jensen/ Royal Scandinavia gennem 25 år. Tidligere Formand for Statens Kunstfond. Syns- og skønsmand.