Mit navn er
Anne Qvist.
For mig er design

tanke —

Industriel designer & arkitekt MAA

Medlem siden 2009

Design er for mig hver dag en måde at leve, tænke og arbejde på. Design er en super faglighed, der via processer, produktion og kommunikation knytter mennesker til omgivelser, bygninger, rum og produkter på en meningsfyldt og emotionel måde. Design kan gøre en stor forskel – design kan skabe forskel i forhold til rigtige valg i forhold til en bedre og bæredygtig fremtid.

Design er utroligt vigtigt for Danmark. Vi har en tradition for design, der er enestående i verden.
Design og designprocesser er bredt rodfæstet i det danske samfund. Og jeg tror der er uendeligt mange uudnyttede potentialer heri. Vores samfund er ’gennemdesignet’. Når det så er sagt, hører det også med, at der bliver skabt fantastisk design andre steder i verden. Så dansk design er ikke længere en begrænset ’nationalsport’. Men måske mere ’a state of mind’. Design er helt klart på vej i en meget mere bæredygtig retning og også en mere emotionel retning.

Ejer og grundlægger af AQDO, Anne Qvist Design Office ApS. Vinder af CIDA Award ‘Best office interior’ 2012, ‘New official chair for the Danish Queen’ 2010, CIDA Award ‘Best Interior’ 2009, Red Dot Award 2005.