Mit navn er
Bo Linnemann.
For mig er design

et redskab —

Designdirektør, Kontrapunkt

Medlem siden 1998

Siden begyndelse af 1980’erne har design været en del af min hverdag. Sammen med Kim Meyer Andersen har jeg grundlagt design bureauet Kontrapunkt. Kontrapunkt er nu blevet et af de ledende design bureauer i Skandinavien og er baseret i både København og Tokyo. I Kontrapunkt har vi fået til ansvar at transformere Danmarks officielle ansigt udadtil samt brand-identiteter hos størstedelen af den offentlige sektor, ministerier, offentlige selskaber og kulturelle institutioner. Yderligere har jeg været ansvarlig for design og branding-programmer for firmaer og institutioner over hele verden. Vi har udviklet brand identiteter for DSB, størstedelen af de danske ministerier, Microsoft, Danske Bank, IKEA, Noma og for nylig Nissan, Tasaki, DNP og Hitachi.

Gennem mit arbejde har jeg opnået en forståelse for vigtigheden af design som værktøj til at skabe en bedre verden. Jeg oplever dagligt at design kan bruges som redskab til at udforske og løse problemer globalt. Selv, bruger jeg hver dag design som et værktøj til at skabe langtidsholdbar værdi for brands ved, at oversætte menneskelige behov, og vindende ideer til meningsfulde brands der bevæger, inspirerer og bidrager til noget større.

Design direktør og grundlægger samt partner I Kontrapunkt. Vinder af Dansk Design prisen 17 gange, samt flere internationale priser. Tildelt Designrådsprisen 2011 og Nationalbankens Ærespris. Lektor på internationale universiteter, samt tidligere professor på Designinstituttet, Det Kongelige Danske Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering og siden 2006 bonus professor på Musashino Kunst Universitet i Tokyo.