Mit navn er
Jens Martin Skibsted.
For mig er design

fremtid —

Design er afgørende når det kommer til at skabe forandring: i stedet for at forudsige fremtiden, skaber vi den. Det er vigtigt at, vi designere finder sammen for at skabe opmærksomhed, påvirke meninger og bruge vores kreative evner til at forbedre mennesker liv samt planeten jorden.
Jeg mener, at design skal anerkendes for dets potentiale for ikke blot at forbedre produkter men samfundet. Kreativitet og design kan potentielt løse nuværende og fremtidige globale udfordringer, hvilket forklarer hvorfor design tænkning er essentielt.

Klimaforandringer er en kæmpe udfordring, der kræver kollektive ressourcer. Design tænkning, æstetisk bæredygtighed og cirkulær design økonomi må komme på dagorden.
Vi må gentænke den måde vi forholder os til forbrug og produktion i en verden truet af global opvarmning og forurening.

Design er den måde jeg udtrykker mig og bidrager med værdi til verden. Mit håb og intention med design er at ændre samfundsstrukturer så vi kan blive mere bæredygtige og skabe positiv forandring på et større plan. Jeg stræber mod at opnå dette gennem designtænkning og især urban mobilitets design hvilket var mit udgangspunkt for Biomega cyklerne – mit personlige tag på hvordan vi kan skabe en grønnere fremtid gennem et mikroaspekt baseret på kvalitativt design.

Designer og Filosof. Medstifter og kreativ direktør for cykelselskabet Biomega, Skibsted Ideation, Ogojiii Magazine and design studio KiBiSi. Medlem af World Economic Forum’s Global Future Council on Cities and Urbanization. Bestyrelsesmedlem I DDC, D2i og Bitten & Mads Clausen Fond. Vinder af Wallpaper Design Pris, I.D Consumer Design, Good Design Award, European 40 under 40, og Red Dot Award. Hans designs er udstillet på MoMA, Le CNAP, Design Museum Danmark og SFMO.