Mit navn er
Kasper Guldager Jensen.
For mig er design

cirkulær bæredygtighed —

Arkitekt, senior partner & direktør

Medlem siden 2016

Som arkitekt giver jeg form på manges ideer og visioner. Arkitektur er en design disciplin som udfoldes og samles i samarbejde med mange og på mange niveauer. Design findes alle steder og i alle skalaer. Jeg er mest fascineret af usynligt design. Det du finder i materialers molekyler eller i cirkulære forretningsmodeller. Når vi arbejder på tværs af skalaer, har vi mulighed for at lave løsninger, der forandrer verden. For mig er det derfor livsbekræftende give form til alt fra bygninger til byer.

Design skal bringe mennesker sammen og skabe sammenhæng i vores verden og hverdag. Alle danskere har for eksempel en medfødt forståelse for skandinavisk design og for den skandinaviske velfærdsmodel. Men Skandinavisk velfærds-design er også et kæmpe eksportpotentiale. Vi lever i en verden af vækst med et forbrug vores ressourcer ikke rækker til. Gennem cirkulært design kan vi vise løsninger på en verden i vækst. Design i dag skal have mange facetter. Men først og fremmest skal det give mening.

Arkitekt, Senior Partner 3XN, Direktør GXN. Arkitekt fra Aarhus Arkitektskole 2005, Master fra Sci-Arc Californien 2004. Medlem af Kunstnersamfundet, Designrådet, Akademisk Arkitektforening, Danske Arkitektvirksomheder. Bestyrelsesformand Urban Green, Fagdommer i Akademisk Arkitektforening, medlem Kulturministeriets Censorkorps etc. Underviser på Chalmers Universitet, Aarhus Arkitektskole, Kunstakademiets Arkitektskole og North Carolina State University. Vinder af flere priser bl.a. EU’s miljøpris 2016, Årets Byggeri 2015, Energy Globe award 2015, Urbian Green Innovation award 2015 etc.