Mit navn er
Rasmus Ibfelt.
For mig er design

skønhed —

Medstifter, partner & kreativ direktør

Medlem siden 2013

Design er mit arbejde og en del af mit DNA, det er i alt hvad jeg laver og omgiver mig. Jeg ser skønhed og æstetik som vigtigt. Dårligt design gør ondt, ikke mindst i øjnene. Fra min cykel til min den T-shirt jeg går med, vælger jeg design så det passer mit liv samt mine værdier. Jeg definerer design ved skønhed der fungerer.

Design er vigtigere end nogensinde. Mange produkter and services bliver lavet hver dag lavet og design kan være med til at komme disse ideer til livs på en måde der giver mening for mennesker. Når design er bedst, er det både attraktivt og forståeligt. Design fra Danmark, eller et produkt designet i Danmark, er en måde for os at illustrere og oversætte vores bestemte måde at leve på. Det er et udtryk for vores kultur.

Medstifter, kreativ direktør, partner i e-Types og Playtype Stiftede e-Types i 1997 i en alder af 24. e-Types er et strategisk design bureau der arbejder med kæmpe danske og internationale kunder med grafisk design, korporativ identitet, korporativ branding og image kampagner for mode og luksusmærker Uddannet på Danmarks Design Skole, med speciale i mode og branding I 2010 stiftede Rasmus og e-Types typografi-mærket Playtype. Bestyrelsesmedlem i designrådet, Dansk Design Center og S/H Sorthvid Teatret.