Mit navn er
Thit Juul Madsen.
For mig er design

mening —

Hvorfor design?

For mig, er design to ting. Det er et mål i sig selv, og det er et middel til at nå et mål.

Design er skønhed og mening. Det der får mine øjne til at lyse op og tænder min begejstring.

Og design er også et omfattende metodesæt, der hjælper til at afkode udfordring og muligheder og omsætte det til meningsfulde løsninger.

Jeg er så heldig, at jeg får lov til at arbejde med begge design dimensioner i min hverdag.

Design i sin egen ret igennem vores online magasin DANISH™  hvor vi promoter dansk design og arkitektur til et internationalt publikum, og design som et middel til at skabe positive forandringer, igennem alle de projekter vi driver, som har til formål at få virksomhed i gang og fastholdt i designdrevet forretningsudvikling.