Mit navn er
Vicki Hertz.
For mig er design

kvalitet —

Tidl. sekretær, Designrådet

Æresmedlem siden 2014

For mig skal design helt overordnet være i orden

Jeg nærer en brændende interesse for fremtidens trends inden for mode, møbler og godt design. Godt design er en helhedstænkning, hvor man kommer hele vejen rundt om alle detaljer og intet overlades til tilfældighederne. Først da ved man, at designet er i orden.

Jeg har altid beskæftiget mig med design gennem min karriere. Helt fra jeg var butiksbestyrer  i Form & Farve med produkter fra Torben Ørskov og Marimekko, som datidens design klassikere – disse produkter er stadig ikoniske og klassiske.

Jeg synes det er inspirerende at udforske, hvordan mode, kunst, film og musik kan smelte sammen. Design er vores værktøj til at tænke bæredygtighed ind på systematisk vis;
Det skal være en integreret del af vores hverdag, så vi kollektivt kan løse de udfordringer vi oplever, uden at man behøver at opleve det som en nedgang i livskvalitet.

Tidligere Direktionssekretær for DDC & sekræter for Designrådet (1989-2014). Æresmedlem siden 2014.